avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Drepturi si obligatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Drepturi si obligatii

La adresa mea de domiciliu, imobilul are asociatie de proprietari proprie iar presedintele asociatiei este de asemenea si administrator de bloc precum si "femeie de servici". Toate astea in conditiile in care acesta nu are decat 8 clase. Doresc sa stiu si eu daca exista acte normative care sa stabileasca clar drepturile si obligatiile presedintelui de asociatie si ale administratorilor de imobile, dar si conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru a ocupa cele 2 functii mai sus mentionate. multumesc
Cel mai recent răspuns: banat , utilizator 11:14, 5 Ianuarie 2013
Raspunsul la intrebarile Dvs. le gasiti in Legea nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, precum si in Hotararea nr. 1588/2007 pentru aprobarea Normelo metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007.
Mai usor le gasiti aici pe forum, pe pagina I, la topic-ul Documentatie specifica as. prop.
cu ce va deranjeaza daca executa mai multe activitati? In afara ca are 8 clase,ce defect ii mai gasiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc nou - cum ne inscriem in asociatie? ralu0308 ralu0308 va rog sa ma ajutati cu un sfat: m-am mutat de 1 luna intr-un apartament in bloc nou si as dori sa stiu cum ne putem inscrie intr-o asociatie de proprietari. ... (vezi toată discuția)
Asociatie fara presedinte apt4bm apt4bm Buna, asociatia de proprietari in blocul nostru a fost infiintata in 2001. de atunci cei care apareau trecuti ca membrii ai comisiei de cenzori au vandut ap ... (vezi toată discuția)
Obligatii si drepturi in asociatia de proprietari nicolae_brumariu nicolae_brumariu care sunt atributiile administratorului,presedintelui,cenzorilor si membrilor asociatiilor de proprietari pe scurt atributii si obligatii legale? (vezi toată discuția)