avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatie fara presedinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatie fara presedinte

Buna,

asociatia de proprietari in blocul nostru a fost infiintata in 2001. de atunci cei care apareau trecuti ca membrii ai comisiei de cenzori au vandut ap din bloc si s-au mutat ... nu s-au facut sedinte pt inlocuirea lor. intre timp si presedintele asociatiei a demisionat din aceasta functie. persoana trecuta in statut ca administrator se considera un simplu casier .... raspundere la care a renuntat in favoare unei alte persoane care a preluat atributiile de "administrator" fara a avea studiile necesar ept aceasta functie (fara atestat).
intrebarea mea este ce putem face pt a avea o asociatie de proprietari functionala si legala in conditiile in care nimeni nu doreste sa isi asume raspunderea de a deveni presedintele asociatiei sau administrator al asociatiei?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:23, 6 Noiembrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Convocati AG in care sa va alegeti comitetul executiv si presedintele, precum si comisia de cenzori.
Studiati Legea 230/2007 si HG. 1588/2007 care va vor lamuri cum trebuie sa stea lucrurile intr-o asociatie de proprietari functionala.
Documentatia o gasiti in topicul din fruntea acestei sectiuni "Documentatie specifica....."
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2009
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fără conducere în asociație licurici- licurici- Situația noastră este ca președintele AP a murit. Vicepreședintele s-a mutat la fiul lui în alt oras , dar are încă apartamentul în bloc, si nu mai ... (vezi toată discuția)
Gestiune asociatie de proprietari Danidanieladima Danidanieladima Bună seara! Cine răspunde de gestiunea unei asociații de proprietaria unui bloc? Administratorul, președintele sau cenzorul? Nu îmi este foarte clar din ... (vezi toată discuția)
Presedinte bloc LiliF LiliF Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca un presedinte de bloc poate fi angajat din afara asociatiei de proprietari. Avem administrator, dar nu vrea nici un ... (vezi toată discuția)