avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligatii si drepturi in asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligatii si drepturi in asociatia de proprietari

care sunt atributiile administratorului,presedintelui,cenzorilor si membrilor asociatiilor de proprietari pe scurt atributii si obligatii legale?
Cel mai recent răspuns: sacalul09 , utilizator 18:17, 1 Ianuarie 2010
in topicul "Documentatie specifica Asociatiilor de Proprietari" gasiti legile asociatiiltor de proprietari(Legea 230/2007 si HG 1588/2007),ele specifica clar atributiunile fiecarei functii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie fara presedinte apt4bm apt4bm Buna, asociatia de proprietari in blocul nostru a fost infiintata in 2001. de atunci cei care apareau trecuti ca membrii ai comisiei de cenzori au vandut ap ... (vezi toată discuția)
Fisa post comitet executiv mihaisorin3 mihaisorin3 Buna ziua Sunt un nou presedinte de asociatie si as dori sa stiu daca este [u]obligatoriu[/u] ca toti membrii comitetului executiv respectiv , presedinte , ... (vezi toată discuția)
Presedinte de bloc a21alex a21alex Buna ziua, pentru inceput am sa va povestesc in mare cam care e situatia in blocul in care locuiesc. Actualmente blocul meu face parte dintr-o Asociatie de ... (vezi toată discuția)