avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj dupa 2 ani?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj dupa 2 ani?

buna ziua si la multi ani,
am o intrebare pentru d-voastra,
am divortat in urma cu 2 ani, la un an am impartit bunurile la cererea fostei sotii amiabil, de fata fiind si fetita mea in varsta de 14 ani (atunci 13 ani), astazi m-am trezit ca baga proces de partaj. Aici e nedumerirea mea, dupa ce am impartit amiabil bunurile, eu vanzand partea mea de mobila, ce rost mai are si la ce sa ma astept acum. Mentionez ca 99 la suta din bunuri au fost cumparate cu banii mei, ratele facute au fost pe numele meu si evident platite tot de mine.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:12, 7 Ianuarie 2013
Nu ati precizat ce anume solicita fosta sotie in cererea de partaj.

Daca sustineti ca ati partajat bunurile amiabil care este obiectul partajului ?

La proces depuneti chitantele de achizitie a bunurilor si dovada platii lor.
Unul din bunurile ramase la mine dar vandute intre timp era pe numele ei probabil pentru asta baga acum partaj, dar daca eu l-am valorificat intre timp ce pot pati?
multumesc!
Daca este vorba de un act de partaj anterior si acest bun nu a fost inclus la partajul anterior se va face partaj daca bunul este comun.
Daca bunul a fost dobandit in timpul casatoriei este bun comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme dupa divort- partaj bunuri comune EugenX EugenX Am divortat dar nu am facut partaj , sotia a revenit la numele anterior casniciei si la alta adresa de domiciliu in cartea de identitate , dar i-si revendica ... (vezi toată discuția)
Partajare danradu15 danradu15 Doresc din partea dumneavoastra o consultare juridica in urmatoare mea problema: - sunt divortat din 1995 , am o fetita de 20 de ani care a ramas in ... (vezi toată discuția)
Partaj de bunuri comune- bani investiti in proprietatea socrului meu drmon drmon buna ziua! hristos a inviat. o intrebare: in urma cu 2 luni eu si cu sotul meu ne-am despartit. tot ce e in casa pe care am mobilat-o si intretinut-o timp de 7 ... (vezi toată discuția)