avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... introducere nou parat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

introducere nou parat

pot introduce in cauza un nou parat in solidar in fata instantei de fond dupa prima zi de infatisare? am chemat pe X in judecata pt. raspundere delictuala civila dar din inscrisurile depuse de X la dosar reiese ca anumite fapte nu le-a savirsit X ci altcineva Y noul parat in complicitate cu X ?
Cel mai recent răspuns: ContSters267790 , utilizator 18:11, 4 Ianuarie 2013
art 57 cpc
respectiv intervenient fortat
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2013
ContSters267790, utilizator
eu vorbeam despre un nou parat in solidar cu primul
la art.57 este vorba despre "o alta persoana care ar putea sa pretinda aceleasi drepturi ca si reclamantul"; dar noul parat in solidar nu pretinde nimic, in niciun caz aceleasi drepturi ca si reclamantul; cum sa fie incident art.57?
citeste cu atentie art 57
mai ales alin 3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducerea altui parat negut negut In afara cazului de introducere a altui parat in proces inainte de judecarea fondului mai sunt alte posibilitati de introducere a altui parat intrun proces ... (vezi toată discuția)
Termen chemare in solidar a unui nou pirit eugen82 eugen82 Am chemat in judecata pe X pirit in raspundere civila delictuala. Dupa o prima administrare de probe - inscrisuri de catre X am constatat ca este cazul sa ... (vezi toată discuția)
Introducere nou parat in cauza eugen82 eugen82 Am chemat in judecata pe X raspundere civila delictuala pt. anumite fapte. Din inscrisuri depuse de X la dosar si din investigatii pe care le-am facut dupa ce ... (vezi toată discuția)