avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice PRECIZARE LA CONTESTATIE?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

PRECIZARE LA CONTESTATIE?

Buna ziua, in urma cu ceva timp v-am scris de o contestatie licitatie SEAP, intrebare pot face precizare la contestatie?
de ce? cnsc , a admis contestatia ca fiind lipsita de competenta materiala din partea
sa si a trimis dosarul spre solutionare Curtii.A,..
multumesc,
La multi ani!
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 22:58, 7 Ianuarie 2013
Daca CNSC a dat deja o decizie, singura solutie este sa o atacati la Curtea de Apel.

Ce nu inteleg de ce CNSC si-a declinat competenta. Ar trebui sa scrie in motivatia deciziei, de regula acest fapt se intampla cand s-a depus si la Curte plangere la procedura.
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2013
vlad nicolae, moderator
Multumesc foarte mult pentru ca mi-ati raspuns., cred ca nu am stiut sa pun mesajul corect.
1.oferta a fost respina pe motiv inacceptabila avand un pret neobisnuit de scazut care nu acopera etc, etc.
2. cnsc admite exceptia de necompetenta materiala invocata din oficiu
3.declina comp solutionarii sect de contencios adm etc
4.dispune trimiterea de indata a dosaraului curtii
5. fara cale de atac.
acum pun intrebarea: in urma acestei decizii eu pot formula precizare la contestatie pt ca as vrea sa completez ce nu am scris in contestatie la cnsc, adica mai detaliat si cu argumente mai clare.
multumesc !
din cate cunosc aveti dreptul de va modifica cererea pana la prima zi de infatisare mai ales daca aduceti doar argumente/explicatii/clarificari suplimentare. vedeti in codul de procedura civila care e reglementarea cererii de chemare in judecata si acolo gasiti toate informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatiile se depun numai la cnsc fara exceptie? aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Am participat la o licitatie publica (care nu a fost publicata pe SEAP ci intr-un ziar) si doresc sa depun contestatie. Lucrarea face parte dintr-un Proiect ... (vezi toată discuția)
Motiv revizuire hotarare madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: O societate (X) participa la procedura de achizitii publice in SEAP. O alta societatea participanta (Y) ... (vezi toată discuția)
Se mai poate invoca exceptia necompetentei materiale a instantei dupa solutionarea conflictului de competenta? kinley_68 kinley_68 am deschis actiune in instanta,mai exact la tribunalul Vaslui, tribunalul si-a declinat competenta pentru Curtea de Apel Iasi, Curtea la randu-i si-a declinat ... (vezi toată discuția)