avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... actionar strain
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

actionar strain

Buna Ziua,

La Multi Ani tuturor in primul rand,

Am o societate comerciala cu un actionar din strainatate pe care vreau sa inchid fiindca nu mai functioneaza de ani, dar nu pot pentru ca nu pot sa dau de actionarul din strainatate si el are un procent din firma de 50%.
Ce pot sa fac, va rog sa indrumati,
Multumesc anticipat,
Zoltan
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:35, 4 Ianuarie 2013
In aceasta situatie puteti sa scapati de societate doar in baza art. 237 alin. 1 lit a, respectiv prin dizolvare judiciara urmata de numirea unui lichidator care sa se ocupe de lichidarea societatii si radierea din registru comertului. Adresati-va unui practician in insolventa pentru sprijin.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme in insolventa dorela dorela Cum se poate scade din evidentele primariei o societate comerciala,care nu m-ai functioneaza, nu m-ai exista; este lichidata sau in insolventa, (acest lucru ... (vezi toată discuția)
Firma dizolvata de catre camera de comert kikirika kikirika Daca am sentinta ca firma e dizolvata ,mai trebuie sa depun declaratii la finante? Dizolvata nu inseamna ca nu mai exista? Cind firma e dizolvata ce se ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa inchid punctul de lucru Mihaela Nicolaescu Mihaela Nicolaescu Buna ziua. Sunt administrator la un SRL care are 3 asociati, dintre care unul sunt si eu(34%). Am inchis o unitate care nu mai functiona dar nu pot sa inchid ... (vezi toată discuția)