avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dobandire teren de sub cladire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dobandire teren de sub cladire

Buna ziua,
am cumparat o cladire fara terenul aferent, deoarece situatia lui era incerta. La primarie in harta cadastrala figura cu semnul intrebarii. As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat si ce ar trebui facut pentru a intra in proprietatea acestuia?? Functionarul de la primarie a zis ca mi-l poate da in chirie (nu concesiune) si chiria va fi stabilita de consilieri. As putea sa dau Primaria in judecata sa vad cu ce acte se apara? Cum sa procedez?
Multumesc!#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters276281 , utilizator 10:13, 8 Ianuarie 2013
In ce an ati cumparat locuinta?
In afara cladirii vi s-a atribuit prin titlu de proprietate si o alta suprafata de teren adiacenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa proprietate personala curtea si gradina proprietatea statului gabitzu_l gabitzu_l Socrii mei locuiesc la tara. Au cumparat casa cu legea 112 in 1996 si au achitat-o integral in anul 2000. Prin proces cu primaria comunei le-au fost atribuiti ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)
Cadastru teren de sub bloc cerut la vanzarea apartamentului bogdan1709 bogdan1709 Buna ziua, Suntem in curs de vanzare a unui apartament unui cuplu care-l cumpara prin prima casa. Am furnizat toate actele necesare, iar astazi ne-a sunat de ... (vezi toată discuția)