avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dreptul la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dreptul la somaj

daca eu am intrat in preaviz pentru restructurare de posturi si nefiind alte posturi vacante care sa mi le ofere angajatoru el poate sa mai angajeze pe altcineva fara a ma intreba daca vreau sa revin inapoi?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:06, 5 Ianuarie 2013
1. Daca postul ocupat de dvs. a fost desfiintat, deocandata nu poate angaja pe altcineva pe acel post.

2. Daca reinfiinteaza postul nu este obligat sa va anunte pe dvs., poate angaja alta persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere individuala mruazl@yahoo.com mruazl@yahoo.com buna ziua, as dori sa aflu daca la o reducere de personal prin concediere individuala, din statul de functii se reduc si posturile vacante? (vezi toată discuția)
Restructurarea postului - va rog sa-mi dati un sfat! richard haideu richard haideu Buna seara! Vreau sa va multumesc mult pentru sfaturi! Astazi am primi notificarea de preaviz privind desfiintarea postului meu de economist/marketing ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post-drepturi ale salariatului cgabri_ella cgabri_ella Fiul meu a fost instiintat pe data de 06 iunie 2011 ca datorita situatiei economice a societatii in care lucreaza postul lui se va restructura.In data de ... (vezi toată discuția)