avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... se pot folosi emailuri ca probe?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

se pot folosi emailuri ca probe?

buna seara!va rog sa imi spuneti si mie daca pot folosi emailuri ale fostului sot sa demonstrez ca isi neglijeaza copilul.convorbiri cu o femeie,unde sunt folosite cuvinte cu conotatii sexuale,in timpul cat eu eram la serviciu si el cu copilul,poze facute in perioada cand el trebuia sa ia copilul conform hotararii judecatoresti,intreb daca se admit aceste probe,daca pot cere sa ii fie interzis tatalui ca in timpul in care vede copilul sa nu fie aceasta femeie in preajma.pot dovedi ca este adresa lui de mail,folosita pe calculatorul comun.inregistrarile telefonice,unde el ma ameninta,le pot folosi in instanta?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:36, 4 Ianuarie 2013
Puteti incerca sa le folositi.
Depinde cum va aprecia instanta de judecata insa in general se resping aceste probe.

Chestiunea cu indepartarea femeii cand el este cu copilul nu se va realiza prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de protectie DanaD6 DanaD6 eu si sotia am divorat in oct2013 , urmand a locui in aceeasi casa impreuna....si cu cei doi copii minori pana in iunie 2014 , cand a avut loc o cearta in ... (vezi toată discuția)
Hartuire, abuz de incredere, furt de identitate sau toate trei??? ContSters172931 ContSters172931 Buna ziua, Povestea mea incepe in septembrie 2010, cand am cunoscut un individ, langa care mi-am dat seama ca nu am ce cauta si am pus capat relatiei la ... (vezi toată discuția)
Executare silita si amenintare ContSters67688 ContSters67688 As dori un sfat! am imprumutat de la o persoana o suma de bani prin notariat. Acum cateva luni a expirat data scadenta si eu nu am reusit sa-i returnez banii. ... (vezi toată discuția)