avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordin de protectie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordin de protectie

eu si sotia am divorat in oct2013 , urmand a locui in aceeasi casa impreuna....si cu cei doi copii minori pana in iunie 2014 , cand a avut loc o cearta in "familie". in urma acesteia ,fosta impreuna cu cei doi copii s'au mutat intr'o alta locuinta proprietate comuna. din vara lui 2014 au inceput plangeri la politie...la locul meu de munca...pe motiv ca o urmaresc si ca ii e teama ptr viata ei si a copiilor. Aceste "urmariri" erau de fapt....acuze aduse de mine la dresa ei..pe motiv ca neglijeaza copiii ....Pe scurt....a introdus in 2015 emiterea unui ordin de protectie ....numai pentru simplu motiv de a ma indeparta de copii. I'a folosit in acest proces ca pe o arma impotriva mea....fara a avea dovezi de violenta fizica....dimpotriva eu avand un certificat medicolegal. A avut doi martori....care nu au fost de fata la niciuna din agresiunile pe care ea le'a inventat....mai mult pe unul din martori nici nu'l cunosc......Am dus fise de la STS , 112 , salvare...etc....prin care am demonstrat ca singurele "violente" au fost ingradirea mea in a'mi vedea copiii la noua lor locuinta-proprietate comuna , interzicerea catre copii a iesi cu mine in oras...indoctrinarea lor cu cuvinte urate la adresa mea...... am primit ordin de protectie ptr 4 luni , am facut apel....dar a fost respins. In tara asta.....de ce se considera ca doar femeia este agresata ?! De ce se instituie asa repede un ordin de protectie ...ascultand doi martori mincinosi.....fosta neavand nicio dovada clara , decat vorbe si "lacrimile" unei femei care in ultima vreme m'a tot amenintat "ca o sa ma distruga". O "mama" care acum jubileaza ca m'a pedepsit . O "mama" care spune copiilor ca tatal lor e un "nenorocit"...etc.....Sunt disperat de faptul ca nu'mi pot vedea copiii in urma unui ordin instituit fara ca dovezile duse de mine sa fie puse cap la cap......ci pus pe vorbe si acuze mincinoase. Va multumesc...si ma rog sa nu mai fie si alti barbati in situatia mea.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 22:51, 20 Februarie 2015
E greu de apreciat ca s-a intamplat exact in cazul dvs, de vreme ce 2 instante de judecata au dat dreptate sotiei si de ce apararile/sustinerile dvs nu au fost avute in vedere.

Dati ne detalii din motivarile insantei si spuneti ne cu ce sa va ajutam in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta in familie Adrinuta Adrinuta Buna ziua, Am 43 de ani si doi baieti in varsta de 10 si 13 ani. Sunt casatorita de 18 ani, iar in ultimii 5 ani relatia cu sotul meu a devenit una abuziva, ... (vezi toată discuția)
Ordinul de protecție: o armă împotriva tuturor bărbaților sau o nouă formă de dictatură a justiției? Aureliu1969 Aureliu1969 Potrivit art. 24 din lege durata măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie se stabileşte de judecător, fără a putea depăşi 6 luni de la data emiterii ... (vezi toată discuția)
Reguli de conviețuire până la divorț eldo eldo Ce se poate face pana la divort atunci cand intervine o comportare din partea sotului cu jigniri,tipete,amenintari ,violente verbale si fizice,instaurand o ... (vezi toată discuția)