avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

in urma divortului facut la notar la buna intelegere s a incheiat si partajul casa revenindu mi in totalitate fara nici un fel de pretentie de despagubire! problema este urmatoarea....nu reusesc sa l evacuez din apartament (cum trebuie sa procedez?) nici dupa 4 luni de la terminarea divortului si nici pensia alimentara hotarata de comun acord nu a platit o de doua si respectiv 3 luni (trebuia sa faca depunere in cont bancar)! va rog mult ajutatima ! daca puteti sa ma indrumati ce pot face pentru a putea sa l evacuez si pentru a recupera pensia alimentara pe lunile restante!!! va multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: axelol , utilizator 21:28, 4 Ianuarie 2013
Pentru evacuare va trebui sa va adresati instatei cu o cerere in acest sens, aratati sa sunteti unic proprietar prin hotararea de partaj. ( ati intabulat casa pe numele dvs ?)
Pentru pensie faceti plangere penala la politie pt abandon de familie. Va puteti adresa si unui executor judecatoresc pt a-i pune poprire pe salariu
multumesc mult pentru raspuns ! imi cer scuze ca va spun cu intarziere "LA MULTI ANI" si mii de multumiri pentru tot ce faceti , pentru sfaturile si ajutorul pe care il acordati oamenilor! Multumesc inca odata si multa sanatate tuturor! am uitat sa mentionez ca am facut intabularea pe numele meu urmeaza sa o ridic zilele acestea ca au fost sarbatorile!
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2013
axelol, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, am urmatoarea situatie. detin cu fostul meu sot, (suntem ... CoriDi CoriDi Buna, am urmatoarea situatie. Detin cu fostul meu sot, (suntem divortati de deja 2 saptamani) o casa de locuit, bun comun, construita impreuna in 26 de ani de ... (vezi toată discuția)
Partaj cu santaj privind pensia alimentara Vicky1 Vicky1 Am divortat de sotul meu si divortul s-a incheiat in septembrie 2014. A fost obligat la plata unei pensii alimentare pe care a refuzat sa o dea copilului sau ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara + credit ipotecar IuliaEftimie IuliaEftimie Divortata in 2009 cu un minor in intretinere. Pensie alimentara platita pana in 2010. Nu exista partaj. Am credit ipotecar pe apartament, platit la zi, ... (vezi toată discuția)