avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dijungerea cauzei.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dijungerea cauzei.

Cum se procedeaza in cazul unei disjungere de cauze, la parchet.


Este posibil ca X sa aiba o ordonanta iar Y alta? adica sa existe diferente majore intre cele doua ordonante, sau s-ar incalca autoritatea de lucru judecat?!
Cel mai recent răspuns: rpiupiu , utilizator 03:54, 5 Ianuarie 2013
Nu exista autoritate de lucru judecat in acest caz.
nici daca s-a facut plangere pe 278^1 in una din cauze?

deci se poate ca sa existe 2 ordonante diferite la urma urmei?
adica eu ca parte vatamata ma pot duce si sa dao o noua declaratie ca de ex? ii va afecta si pe cei care au luat deja NUP cu amenda administrativa... pe motiv ca nu reprezinta pericol social?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citarea inculpatului dupa rezolutia neiceperea urmaririi penale deucu consulting deucu consulting speta este urmatoarea:x dupa ce a fost anchetat de catre politie,ascultat de parchet primeste prin posta rezolutia parchetului accea de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)
Nup-ul lasa urme? RazvanI RazvanI In urma cu circa 13 ani am fost implicat intr-un accident de circulatie care s-a soldat cu o victima. Dosarul a fost solutionat cu NUP de catre procuratura. ... (vezi toată discuția)
Art 278 c penal liliana szilagy liliana szilagy am o neclaritate: daca o persoana a facut o reclamatie impotriva unei persoane in temeiul art 215 ind 1 (inselaciunea), procurorul a emis o ordonanta de ... (vezi toată discuția)