avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract cu societate telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract cu societate telefonie mobila

Buna ziua! Acum aprox doua luni , am incheiat doua contracte de telefonie mobila , cu portare din alta retea. Promisiunea era ca minutele nationale se vor dubla.Acest lucru este trecut in contract dar societatea de telefonie mobila nu a oferit decat 50% din oferta si refuza sa rspecte contractul. Va rog sa-mi spuneti cum pot obtine rezilierea contractelor, cauzata de nerespectarea contractelor de catre aceasta societate. Va multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:45, 7 Ianuarie 2013
Procedura rezilierii unilaterale presupune ca dvs. sa le faceti o notificare (expediata recomandata cu confirmare de primire) prin care sa ii anuntati ca din cauza nerespectarii ofertei comerciale, incepand cu data de .... renuntati la serviciile lor; poate nu ar fi rau sa adaugati ca daca nu accepta rezilierea fara penalitati va veti adresa ANPC (asta asa, pentru impresie :) )
Pastrati o copie a notificarii, ca sa o puteti anexa unei eventuale reclamatii la ANPC.
Nu stiu daca veti obtine ceea ce doriti insa cred ca veti fi contactat de un reprezentant al firmei si veti fi tratat cu mai multa atentie.

Daca nu veti fi multumit de rezultatul discutiei cu reprezentantul firmei puteti face reclamatie la ANPC, aveti model pe prima pagina a acestui subforum (Protectia consumatorului etc.).

Insa daca ati achizitionat odata cu incheierea acelor abonamente telefoane la pret redus fata de pretul de raft, chiar daca se accepta rezilierea fara penalitati va trebui sa platiti diferentele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila DMX06 DMX06 Buna ziua. Cu ceva vreme in urma operatorul de telefonie mobila m-a informat ca urmeaza sa creasca pretul abonamentului . drept urmare mi-a oferit 30 de ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere C.Denisa C.Denisa Bună ! Am avut doua numere de telefon intr-o rețea. Pentru fiecare dintre ele am achiziționat un aparat mobil, cu plata unui avans și diferența inclusă ... (vezi toată discuția)
Sesizare catre companie de telefonie mobila blackshaddow blackshaddow buna ziua am o problema cu una din companiile de telefonie mobila (cea verde) sa nu fac reclama problema este in felul urmator sunt abonat de 4 ani de ... (vezi toată discuția)