avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... autorizatii organizare eveniment muzical
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

autorizatii organizare eveniment muzical

Doresc sa organizez un eveniment intr-o hala luata in chirie pentru 72 de ore . Este vorba de un eveniment muzical cu DJ din afara tarii si as dori sa si comercializez bauturi alcoolice si de asemenea sa si promovez acest eveniment. Daca puteti va rog sa imi spuneti cam de ce autorizatii as avea nevoie si ce taxe ar trebui sa platesc.
Cel mai recent răspuns: poisenes2007 , utilizator 23:50, 7 Ianuarie 2013
ITM, pompieri, directia sanitara, protectia consumatorului, primarie, asociatie de locatari (daca locatia este intr-o asociatie), inspectoratul in constructii (daca aduceti modificari/ completari constructiei existente), mediu (pentru poluarea fonica), aviz pentru comercializare bauturi alcoolice (de la MF cred), etc.
Toate acestea sunt necesare pentru a va inregistra o firma la registrul comertului, care sa aiba ca obiect de activitate organizarea de evenimente muzicale, nominalizand locatia respectiva ca punct de lucru.
Trebuie sa faceti declaratie la fisc pentru deschiderea activitatii respective.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii pentru un concert!! help!! Confuz92 Confuz92 As dori sa organizez un concert si pentru aceasta o sa inchiriez o locatie privata(hala industriala). Vreau sa stiu daca am nevoie de vreo autorizatie ... (vezi toată discuția)
Autorizatii organizari evenimente in aer liber b.alexandru b.alexandru Salutare comunitatii avocatnet. Sunt organizator de evenimente si incepand de anul acesta am de gand sa organizez petreceri private in aer liber. Activitatea ... (vezi toată discuția)
Organizare petrecere mariusbelean mariusbelean Buna seara! As dori sa organizez o petrecere cu aproximativ 100 de invitati. Locatia petrecerii este terenul meu (petrecere in aer liber), loc aflat la ... (vezi toată discuția)