avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii pentru un concert!! Help!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii pentru un concert!! Help!!

As dori sa organizez un concert si pentru aceasta o sa inchiriez o locatie privata(hala industriala).
Vreau sa stiu daca am nevoie de vreo autorizatie pentru acest eveniment si pentru a vinde alcool in incinta.
Adica daca nu am probleme cu disturbarea linistii publice pot sa am vro alta problema din partea politiei?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 12:08, 29 Februarie 2008
Ok vad ca nu se oboseste nimeni sa imi raspunda si mie....deci ce pot sa mai spun decat o seara placuta si multumesc frumos
Nu poti distribui bauturi alcoolice in incinta decat cu avizele necesare.
Restul autorizatiilor de care ai nevoie sunt de la Pompieri, Politie, Uniunea Compozitorilor, E.ON, si ce o mai fi :))
Uniunea compozitorilor???pai cum asa?

oricum multumesc mult pentru raspuns
Pai trebuie sa-si ia si ei tainul:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere gradina casei pentru evenimente. am nevoie de acordul vecinilor? Gabriela_Bejan Gabriela_Bejan Buna ziua, Intentionez sa inchiriez gradina casei (Bucuresti) pentru evenimente private restranse (maximum 50 de persoane) pe parcursul zilei, dar si seara. ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - stabilire alcoolemie ContSters150674 ContSters150674 Buna ziua, La ora 02:00 am intrat cu masina intr-un ornament stradal al primariei(respectiv o banca). Am parcat masina (putin avariata) in apropiere si apoi ... (vezi toată discuția)
Organizare petrecere mariusbelean mariusbelean Buna seara! As dori sa organizez o petrecere cu aproximativ 100 de invitati. Locatia petrecerii este terenul meu (petrecere in aer liber), loc aflat la ... (vezi toată discuția)