Sint in posesia unui permis de conducere german eliberat pe baza permisului de conducere romanesc in 1990 atunci fiind cetatean roman. Detin si permisul romanesc vechi care probabil nu mai e valabil.As putea obtine un permis de conducere romanesc nou?Mentionez ca momentan sant cetatean german.
nu este permisa detinerea a doua permise nationale.
aveti posbilitatea preschimbarii permisului de conducere german in permis de conducere romanesc in conditiile in care aveti rezidenta si in Romania.
Cine impiedica detinerea sau obtinerea a doua permise nationale? A fost o perioada in care am avut doua permise de conducere , nemtii eliberindu-mi unul in baza celui romanesc dar fara invalidarea celui romanesc.Nici legea in Romania nu prevedea la acea data ca trebue predat permisul romanesc la eliberarea unui alt permis de conducere sau la pierderea cetateniei.
In 1990 tara noastra nu avea permise cu valabilitate europeana , daca detineti un permis european nu cred ca trebuie preschimbat cu cel romanesc , nu este voie sa detineti 2 permise valabil european