avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... castigat proces taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

castigat proces taxa auto

buna...am castigat procesul priviind taxa auto...
Solutie: Admite, în parte, excepţia inadmisibilităţii şi, în consecinţă, respinge, ca inadmisibilă, cererea reclamantului de anulare a deciziei nr.17256/29.12.2010, emisă de Administraţia Finanţelor Publice Hunedoara. Respinge în rest, ca neîntemeiate, excepţiile inadmisibilităţii acţiunii şi lipsei calităţii procesuale pasive a Administraţiei Finanţelor Publice, invocate prin întâmpinare. Admite, în parte, cererea de chemare în judecată, îndreptată de reclamantul B. I.R. împotriva pârâtelor Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Hunedoara, reprezentată prin Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Hunedoara, şi Administraţia Fondului pentru Mediu, cu sediul în Bucureşti, Splaiul Independenţei nr.294, Corp A, sector 6 şi, în consecinţă: Obligă, în solidar, pârâtele Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Hunedoara şi Administraţia Fondului pentru Mediu să restituie reclamantului suma de 8808 lei, reprezentând taxă de poluare pentru autovehicule, stabilită prin Decizia nr.17256 din 29.12.2011 a Administraţiei Finanţelor Publice a municipiului Hunedoara şi achitată de reclamant potrivit chitanţei seria TS4A nr.1858607 din 29.12.2010, precum şi să plătească acestuia dobânda fiscală aferentă, calculată începând cu data de 16.08.2012 şi până la data plăţii efective. Obligă pârâtele Administraţia Finanţelor Publice Hunedoara şi Administraţia Fondului pentru Mediu să plătească, în solidar, reclamantului cheltuieli de judecată în cuantum de 39,30 lei. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de azi, data de 17 decembrie 2012.
Intrebarea mea este...daca a intrat iar legea cu taxa auto se poate sa nu mai primesc banii inapoi??
multumesc

Cel mai recent răspuns: cristina_ioana19 , utilizator 23:08, 21 Mai 2013
daca sentiinta recursului se da peste 4 luni este posibil sa poti face o cerere prin care sa schimbi data? adica sa fie mai repede?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza suspendata in baza art. 155 ind. 1 cod procedura civila cristina_ioana19 cristina_ioana19 buna..ma chinui de ceva timp sa recuperez banii pt taxa auto si azi am avut proces si m-am uitat pe net si imi apare scris: ~Suspendat în baza art. 155/1 ... (vezi toată discuția)
Refuz de executare a hotararii judecatoresti definitive si irevocabile chaserica chaserica Buna seara, Ptr inceput, daca am gresit sectiunea, imi cer scuze si rog un moderator sa o mute la sectiunea corecta. In regula, problema mea este ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa mediu MoroXp MoroXp Buna ziua, Incerc de ceva vreme sa recuperez o taxa auto. Pe data de 30 Mai 2017 am mers la tribunal. Astazi am ferificat online si am gasit urmatoarele ... (vezi toată discuția)