avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... divulgare nume de catre politist
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

divulgare nume de catre politist

Buna ziua.
Am reclamat telefonic la sectia de politie la care sunt arondat cu domiciliul ca un vecin deranjeaza ordinea publica. Echipajul de politie i-a divulgat acetuia numele meu.
Politistii au procedat legal prin divulgarea numelui meu? Daca nu au procedat legal, imi puteti indica legea si articolul ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters276281 , utilizator 09:58, 8 Ianuarie 2013
Nu este regelmentat legal acest aspect.
Din punct de vedere procedural, echipa care intervine, poate sa arate cine a facut sesizarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa nu dau datele la politie? Sever Simion Sever Simion Avand in vedere ca politia divulga, fara exceptii, numele celui care reclama telefonic ceva, spune celui reclamat ca eu l-am reclamat si ala se razbuna in fel ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii si ordinii publice - sesizare impotriva politistilor Costica33 Costica33 De doi ani un vecin care sta cu chirie ma deranjeaza cu muzica tare, la orice ore, ziua, noaptea. Am sunat de multe ori la 112 si la sectia de politie, au ... (vezi toată discuția)
Pile la politie Costica33 Costica33 De fiecare data cind sun la politie pentru deranjarea linistii publice, inainte sa vina echipajul, muzica la maximum se inchide de catre vecinul meu care face ... (vezi toată discuția)