avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chirie retroactiva locuinta interventii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chirie retroactiva locuinta interventii

buna ziua,
sunt pensionar MI si am detinut locunta de serviciu timp de 6 ani,dupa care a fost transformata in locuinta de interventie in timpul derularii contractului pt locuinta de serv.,am fost evacuat ,in2012 in urma unor procese,iar acum IPJ ma da in judecata pt a plati chirie retroactiva eu nemaiavand contract de inchiriere din 2010.mentionez faptul ca sunt pensionar din 2008.va rog sa ma sfatuiti fata de cele mentionate cum trebuie sa procedez.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:45, 5 Ianuarie 2013
Daca a fost locuinta de serviciu,dvs sunteti pensionat din 2008,cum ati beneficiat de locuinta pana in 2012?
Pentru perioada 2010-2012 detineti document prin care sa probati utilizarea legala/cu acordul proprietarului a spatiului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea contractului de inchiriere locuinta de serviciu m.ap.n. dupa trecerea in rezerva, ca pensonar militar, conform ordinului m84/2009 actualizat Costy65 Costy65 Buna ziua , va adresez rugamintea de a mi raspunde la intrebarea de m ai sus deoarece am o neclaritate in acesta privinta . Dupa ce am citit Ordinul M84/2009 ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de inchiriere sau cumpararea locuintei de serviciu redwolf31 redwolf31 Buna ziua , va adresez rugamintea de a mi raspunde la intrebarea de m ai sus deoarece am o neclaritate in acesta privinta . Dupa ce am citit Ordinul M84/2009 ... (vezi toată discuția)
As vrea sa cumpar locuinta de serviciu the mark the mark Subiect: locuinta de serviciu - pensionarii au dreptul? Buna ziua,sora mea locueste intr-un bloc de interventie de serviciu,anul acesta conducerea a ... (vezi toată discuția)