avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,

Cand se termina o executare silita daca persoana sau firma nu are nimic pe numele lui

cu stima,
Cel mai recent răspuns: nagybela , utilizator 16:18, 6 Ianuarie 2013
nagybela a scris:

Eu cum pot sa aflu daca sunt inca urmarit de o firma de recuperatori daca nu am nici un imobil pe numele meu sau masina ce sa-mi recupereze.


Nu trebuie sa va faceti o problema din aceasta, daca sunteti in atentia unei societati de recuperare a creantelor fiti sigur ca va veti dori sa scapati de ei ...
multumesc pentru raspuns
Sunt in atentia unei societati de recuperare a creante intretim m-am insurat eu nu lucrez sotia lucreaza.Intrebarea este : Poata sa execute pe sotia pentru datoriile mele.

Cu stima
Ultima modificare: Duminică, 6 Ianuarie 2013
nagybela, utilizator
Nu, bunurile sau veniturile sotiei nu pot fi executate pt datoriile dvs.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract imprumut camelia_g camelia_g 1. Cam care ar fi costurile [b]totale[/b] pentru executarea unui contract de imprumut in valoare de 10500 RON ? (Am inteles ca executorul poate sa aiba un ... (vezi toată discuția)
Executare silita - debitor fara bunuri sau venituri viorel6122 viorel6122 In ce masura legala se poate executa silit o persoana care nu detine bunuri imobile,resperctiv ,mobile,si nici o sursa legala de venituri. (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit neachitat blecota blecota Asa cum reiese din titlu, nu am mai achitat un credit iar urmare a acestei fapte am fost somat de catre un exectuor judecatoresc sa achit datoria in urma unei ... (vezi toată discuția)