avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... INCETAT contract de credit cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

INCETAT contract de credit cu banca

AM avut un credit de la o banca timp de 5 ani de zile daca mi-am pierdut locul de munca am cerut un an de zile prelungire la contract am platit inainte de termen sa imi incetez contractul de credit.
VREAU sa stiu ca daca pot cere bancii din nou sa imi calculeze dobinda daca am dat si in plus bancii sa imi recuperez diferenta pe ce lege si ce articol daca mai pot face ceva.
Cel mai recent răspuns: cornelv , utilizator 19:38, 6 Ianuarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
buna ziua,
de regula cand platesti o rata, prima data suma depusa intra in contul tau curent dupa care banca retrage suma necesara. in acesta situatie in momentul cand se inchide contractul de credit, ofiterul de credit la lichidarea contului ar trebui sa va anunte daca mai aveti de platit sau de retras.
succes
Oricum nu mergeti pe vorbe. Totul si pe hartie... adrese scrise la care sa primiti tot in scris raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
Problema ifn și bcr BogdanPaul97 BogdanPaul97 Am și eu o problema și sper sa găsesc aici ajutor. Am un credit făcut la Creditfix IFN, toate bune și frumoase pana când am avut un angajament de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca .... danielhustiu danielhustiu Buna seara. Prietena mea are 2 carduri de credit si de cateva luni are numai probleme cu banca. Problema suna cam asa: Acum cateva luni prietena mea a ... (vezi toată discuția)