Buna ziua si La multi ani!
Am si eu 2 intrebari,va rog ,la un contract individual de munca pe 4 ore,se beneficiaza de indemnizatie pt.cresterea copilului?...a doua intrebare contractul de munca a inceput incepand cu 4 septembrie si va naste in august,va beneficia de indemnizatie?
Va multumesc
1. indemnziatiei pentru CCC nu este conditionata de durata timpului de munca - norma intreaga sau timp partial - ci de realizarea de venituri supuse impozitului pe venit in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni.
2. Perioada care se va lua in calcul va fi august 2012 - august 2013 ... inainte de 4 septembrie ce statut a avut?
Imi aduc aminte ca acum 3 ani cand am intrat eu in maternitate,angajatorul imi calculase din iunie pana in iunie ,cand am mers sa depun actele,cei de acolo mi-au spus ca nu era corect ci trebuie din iulie pana in iunie (insemnand 12 luni)
Am verificat formularele de depunere,trebuie completat din septembrie pana in august,in felul acesta sunt 12 luni ...deci va beneficia de indemnizatie.
Multumesc frumos pt.atentia dv.
Ccc
corina29
BUNA ZIUA,
As dori sa ma lamuriti si pe mine daca pot beneficia de CCC in varsta de pana la 2 ani daca m-am angajat pe19oct.2012 si urmeaza sa nasc la ... (vezi toată discuția)