avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparare izolatie acoperis
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparare izolatie acoperis

Buna ziua.
Numele meu este Crina si locuiesc la etajul 10 ,intr-un bloc construit in anul 1972.
De la constructia acestui bloc,liftul nu a mai fost schimbat si ajunsese sa fie expirat(a fost reparat in vara 2012) si nici terasa acoperisului nu a mai fost reparata vreodata,motiv pt care este foarte degradata si ploua din ce in ce mai mult in casa.
De ani de zile,vecinii de pe palier au tot incercat sa rezolve problema ,dar nu au reusit sa-i convinga nici pe locatari,nici pe cei de la asociatie ca problema aceasta trebuie rezolvata cat mai repede,deaorece devine din ce in ce mai serioasa.
In martie 2012 am inaintat o cerere la asociatie,in care prezentam gravitatea situatiei din casa noastra si ceream o expertiza si un raspuns.
In noiembrie 2012 am depus o alta cerere,la care am adaugat si poze cu apa infiltrata in tavane si pereti ,cereri la care nu am primit nici pana acum nici un raspuns.De la asociatie am fost indrumati sa strangem semnaturi de la locatari 50%+1,dupa care o sa inceapa sa se miste treaba.Nu am reusit sa strang semnaturi deoarece locatarii mai au de platit pt lift si nu le pasa ,ca doar e acoperisul nostru,celor de la etajul 10.Precizez ca presedintele de la asociatie,care locuieste in bloc cu noi,NU a vrut sa semneze.
Presupun ca pt ca nu am primit raspuns la nici o cerere,as putea sa ma duc la Primarie sa depun o plangere.Dar ,daca ma duc la Primarie,ma va ajuta cu ceva sau le va da doar o sanctiune celor de la asociatie si intru si mai tare in razboi cu ei?
In speranta ca ma veti ajuta cu un raspuns,un sfat,va multumesc mult de tot.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:57, 6 Ianuarie 2013
Atat liftul cat si terasa condominiului reprezinta parte comuna,a caror intretinere si reparatie intra in responsabilitatea asociatiei de proprietari-indiferent de dorinta vecinilor
Avand in vedere ca in in primul trimestru al anului,conform norme in vigoare trebuie convocata aunare generala,solicitati presedintelui de asociatie sa introduca pe ordinea de zi si discutarea reparatiei terasei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma ,va rog cu un raspuns reparare izolatie acoperis!!! Crinellene Crinellene Buna ziua. Numele meu este Crina si locuiesc la etajul 10 ,intr-un bloc construit in anul 1972. De la constructia acestui bloc,liftul nu a mai fost schimbat ... (vezi toată discuția)
Refacerea acoperisului ContSters101626 ContSters101626 As dori sa refac acoperisul blocului pt ca locuiesc la ultimul etaj,dar vecinii nefiind afectati direct nu vor sa contribuie ,ce documente imi sunt necesare si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru ca locuiesc la ultimul etaj al unui bloc si ... danuta_1978 danuta_1978 Buna ziua! Pentru ca locuiesc la ultimul etaj al unui bloc si din cauza ploilor s-au produs infiltratii de apa in apartament, am depus o cerere la asociatia de ... (vezi toată discuția)