avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... transformare credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

transformare credit

Buna seara,

Am un credit ipotecar in derulare in valoare de 20.000 de euro din care am platit doar 2.000 de euro.
Intrebarea mea este urmatoarea: pot transforma creditul din euro in lei? Daca da, care sunt conditiile?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:38, 9 Ianuarie 2013
Trebuie sa faceti refinantare la aceeasi banca. Daca asta doriti. Conditiile vi le comunica tot banca, fiecare are politica sa privitor la acordarea creditelor sau refinantarea acestora. Banuiesc ca va fi incheiat un alt contract de ipoteca, ce va implica anumite costuri suplimentare pentru Dvs.
Care ar fi avantajele/dezavantajele conversiei in lei?
Pentru ca nu sunt analist bancar va rog sa cititi acest articol:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite bancare avramut loredana avramut loredana Am 2 credite: unul de nevoi personale in valoare de 10000 pe 10 ani si unul ipotecare de 28000 pe 40 ani ambele in euro si ambele variabile. La cel de nevoi ... (vezi toată discuția)
Refinantare sau reesalonare credit lungu nicolae lungu nicolae am un credit in delurare,as vrea sa refinantez creditul dar am restanta 2 luni,pt ca nu am reusit sa fac fata platilor,de aceea vreau sa refinantez,se poate ... (vezi toată discuția)
Preluare rate credit ipotecar georgia2 georgia2 Am un ap. cumparat prin credit ipotecar, din 2005. In 2008 am facut o refinantare la aceeasi banca. Pentru ca anul trecut am ramas fara loc de munca si eu si ... (vezi toată discuția)