avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de crestere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de crestere

daca sunt angajata cu 4 ore pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: micutzulurs , utilizator 23:45, 8 Ianuarie 2013
Acordarea indemnizatiei de CCC nu este conditionata de durata timpului de munca - norma intreaga sau timp partial , ci de realizarea de venituri supuse impozitului pe venit in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni.

Asadar, daca in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni ati realizat astfel de venituri , in baza unui c.i.m. cu timp partial, atunci veti beneficia de indemnizatia respectiva.
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil manu07 manu07 Am ctr cu 4 ore, si imi depun actele pentru incasarea indemnizatia de crestere copil(mentionez ca sunt tata), as putea sa-mi schimb ctr de la 4 la 8 ore, ma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil Liana_86 Liana_86 Voi beneficia de indemnizatie de crestere a copilului daca am 12 luni lucrate dar cu jumatate de norma, 4h, salar brut 500 lei? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil avril_dor avril_dor Buna ziua! Daca am contract de munca pe 2ore/zi pot beneficia de indemnizatia minima de 1232 lei? este vreo problema daca vor fi doar 10 luni de contract in ... (vezi toată discuția)