avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara neplatita de 4 luni
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara neplatita de 4 luni

Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.Tatal copilului este plecat in Italia. Are domiciliul in tara. Pana in august 2012 mi-a platit pensia de intretinere minor stabilita de lege lunar fara nici o problema. In septembrie m-a anuntat ca-mi va plati in noiembrie pe 3 luni ca are probleme. A trecut si luna decembrie si nu am mai primit nimic nici bani, nici telefon. Ce pot sa fac in acasta situatie ?
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 19:58, 6 Ianuarie 2013
Puteti sa depuneti plangere la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie alimentara minor olga-mayday olga-mayday Buna seara! In septembrie s-a pronuntat divortul in urma caruia s-a stabilit domiciliul copilului minor rezultat in timplul casatoriei la mine. S-a stabilit o ... (vezi toată discuția)
Plangere penala DIMAGEORGIANA DIMAGEORGIANA Buna seara, Am terminat divortul si in sentinta de divort se specifica, printre altele, ca fostul sot trebuie sa plateasca pensie alimentara, copilului ... (vezi toată discuția)
Este vorba de un dosar de divort daniel_1981 daniel_1981 in 2008 am plecat in italia in 2010 am luat si copilul cu noi in august 2011 pe fondul unor neintelegeri am luat copilul pe baza de procura si am venit in ... (vezi toată discuția)