avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz de incredere sau ce poate fi ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz de incredere sau ce poate fi ?

va expun situatia mea : am avut un coleg de trupa(muzica ) de aproximativ 3 ani, si tineam sculele mai exact boxele la casa lui, din diverse motive din 21 decembrie 2012 , respectivul nu mai vrea sa colaboreze cu trupa noastra , am luat boxele de la el in seara respectiva dar au mai ramas citeva in valoare de 5000ron, pe care nu am avut posibilitatea sa le iau in ziua urmatoare , am mers in alta zi dar locul unde le tineam respactiv camera respectiva , avea un lacat la use , de atunci evita sa mai raspunda la telefon si ma evita , am mers acolo de mai multe ori si am discutat cu tatal lui care locuieste acolo si motiveaza ca cheia este la fiul lui ,la fostul meu coleg, dar acesta este de negasit, precizez ca boxele sint cumparate din magazin , de mine si am acte pe ale. . CE ma sfatuiti sa fac : sa merg la politie ? sau unde ? cum sa imi recuperez sculele??
Cel mai recent răspuns: manolescu matei , utilizator 20:07, 11 Ianuarie 2013
Mergeti si depuneti plangere la politie nu va mai incurcati cu notificari.
In mod normal daca vroia chirie trebuia sa existe o intelegere...scrisa...
Cat timp ati lasat boxele acolo?

Notificarea ar trebui facuta prin avocat insa nu stiu cat succes ar avea.
Poate ca doar sa depuneti plangerea penala si sa fie chemat de politie ar fi o posibilitate mai eficienta.
am sunat din nou ,,colegu" la telefon dar imi trimite ton de ocupat ,azi am fost la politie si am depus plingere si m-i sa spus sa astept sa ii dea un nr de registru .ca ma vor suna ei ca trebuie dusa la comandat si apoi el va da cazul la un sectorist ...astept..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri instrainate si nerecuperate HenryHayes HenryHayes Buna ziua, Am cumparat acum cateva luni un produs media (vorbesc de un televizor) de la un magazin din Bucuresti, iar ulterior l-am imprumutat unui prieten ... (vezi toată discuția)
Furt sau abuz de incredere? george666 george666 In urma cu un aproximativ un an de zile mama mea a achizitionat un laptop(cu factura) pe care i l-a incredintat spre folosinta concubinei mele cu care locuiam ... (vezi toată discuția)
Am împrumutat o sumă de bani unui fost coleg care mă tot amână cu restituirea. ce e de făcut? inginerie inginerie Buna, va rog sa ma ajutati cumva, anul trecut am oferit 400 de lei imprumut unui coleg de munca din care mi-a restituit 200 de lei dupa o saptamana doua iar in ... (vezi toată discuția)