Buna ziua, am si eu o serie de intrebari despre cum ar trebui sa procedez in cazul de fata.
Tatal meu a decedat acum 3 ani, parinti mei fiind despartiti insa nedivortati cu acte. bunica si tatal au facut acte pe casa matusii mele(cel putin eu asa cred).
Cum ar trebui sa fac, sa merg la primarie sa vad ce acte sunt facute pe proprietate, sa-i dau in judecata?#-o
Daca imobilul era proprietatea bunicii si tatalui dvs. (banuiesc ca dintr-o mostenire) si s-a vandut pe timpul vietii tatalui dvs., nu aveti de ce sa-i dati in judecata, era dreptul lor sa faca ce doresc cu proprietatea lor. Dezbateti succesiunea dupa tatal dvs. pentru bunurile aflate in patrimoniul lui la data decesului sau.
Mostenire casa
elyada
Buna ziua tuturor,as dori sa stiu daca ma puteti ajuta cu un raspuns in urmatoarea situatie,bunicul meu a decedat in anii 80,in urma lui a ramas un ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 15 ani
kike
Tatal meu a decedat in anul 1995.Nu am facut succesiunea pana in prezent.Nu am facut succesiunea nici dupa bunicii paternali .Ce parere aveti;trebuie facute ... (vezi toată discuția)