avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere srl

Buna ziua.Va rog daca se poate sa ma ajutati la o problema,eu in 2008 am infiintat un SRL dar nu a functionat niciodata si am inteles neoficial ca daca nu mai depun declaratiile 100,101 la DGFP se poate radia de la sine sau ce alta modalitate este sa se radieze.Va multumesc si astept raspuns.

Alte discuții în legătură

Radiere srl sobol sobol Buna ziua.Va rog daca se poate sa ma ajutati la o problema,eu in 2008 am infiintat un SRL dar nu a functionat niciodata si am inteles neoficial ca daca nu ... (vezi toată discuția)
Radiere firma sobol sobol Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu o problema,am un SRL care a fost suspentat pe perioada 15.05.2009 pana la data 15.05.2012,suntem 2 asociati,eu ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate ramy_s ramy_s Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu urmatorul aspect: In anul 2008 am infiintatu un SRL. Acesta nu a functionat. Am depus declaratiile cu 0, apoi am ... (vezi toată discuția)