avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere srl

Buna ziua.Va rog daca se poate sa ma ajutati la o problema,eu in 2008 am infiintat un SRL dar nu a functionat niciodata si am inteles neoficial ca daca nu mai depun declaratiile 100,101 la DGFP sau alte declaratii la ORC,se poate radia de la sine sau ce alta modalitate este sa se radieze.Va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 14:49, 7 Ianuarie 2013
SRL-ul nu se radiaza de la sine, ci trebuie sa il radiati chiar dumneavoastra!
In cazul in care nu mai depuneti declaratii la DGFP (la ONRC nu se depun), veti intra in lista contribuabililor declarati inactivi si vi se va intocmi cazier fiscal!

Sfatul meu este sa radiati dumneavoastra societatea, taxele la ONRC sunt aproximativ de 500 de lei, iar pasii ii gasiti pe site-ul ONRC-ului: [ link extern ]
Nu, nu se radiaza de la sine. Doar o sa platiti amenzi daca trebuia sa le depuneti si nu ati facut-o. Societatea in mod normal se radiaza destul de simplu cu 2 conditii, sa nu aveti datorii fata de stat si de terti si sa aveti toate declaratiile, bilanturile, etc. depuse. 2 etape: dizolvarea, si mai apoi radierea societatii. Gasiti detaliile pe pagina onrc.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Radiere firma bandi2 bandi2 buna,am avut si eu un magazin mic de naturiste,am suspendat activitatea acum 3 ani,si am regim derogatoriu,deci nu am datorii la stat.bilantul depune contabi;a ... (vezi toată discuția)
Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)