avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere firma

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu o problema,am un SRL care a fost suspentat pe perioada 15.05.2009 pana la data 15.05.2012,suntem 2 asociati,eu administrator,firma nu a avut activitate niciodata,nu are datorii,ma intereseaza daca se poate radia de la sine fara sa ajung pe la ORC, adica cu costuri mai mici. Va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:39, 25 Iunie 2012
Nu, conform legislatiei in vigoare la acest moment trebuie sa formulati dvs. cerere de dizolvare - lichidare si radiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate radia voluntar o firma? alina240 alina240 Buna ziua, As avea urmatoarea intrebare. Detin o firma(SRL) si as dori sa o radiez. Va rog daca se poate sa imi spuneti care ar fi procedura si ... (vezi toată discuția)
Radiere srl sobol sobol Buna ziua.Va rog daca se poate sa ma ajutati la o problema,eu in 2008 am infiintat un SRL dar nu a functionat niciodata si am inteles neoficial ca daca nu ... (vezi toată discuția)
Vanzare / lichidare srl asociat unic fara activitate xxgeoxx xxgeoxx Doresc ajutor juridic, in Bucuresti, pt vanzare / lichidare SRL, asociat unic, fara activitate, cod CAEN 521 ( comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)