avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Valabilitate permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Valabilitate permis

Posed un permis de conducere care mai are valabilitate 5 ani.
Intrebarea mea este: Daca il schimb si il fac european mi se schimba termenul de valabilitate (se extinde, etc) sau ramane acelasi?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dinescu , Avocat 13:40, 7 Ianuarie 2013
Buna ziua!

Termenul de valabilitate va curge din ziua in care vi se va emite noul permis de conducere, deci nu ramane acelasi.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat - pot sa conduc dupa ce expira perioada de suspendare chiar daca nu il am la mine? tibirk tibirk Daca mi-a fost ridicat permisul de conducere pentru o contraventie si suspendat pentru o perioada de 30 de zile, pot conduce a 31 zi daca nu am fost sa-l ... (vezi toată discuția)
Condus fara permis categoria b dserban dserban Buna ziua. Daca o persoana a condus fara permis si posed o filmare video din care se releva data, ora si locul faptei poate fi coroborata cu declaratia mea ... (vezi toată discuția)
Modificare valabilitate permise de conducere din 19 ianuarie 2013 cyan cyan dupa ultimele \"noutati\" anuntate privind modificarea OUG 195/2002 incepand din 2013, pe langa cea bine cunoscuta privind vehiculele inmatriculate in ... (vezi toată discuția)