avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitionare electronice(laptop&pc) de la persoane ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitionare electronice(laptop&pc) de la persoane fizice

Buna ziua,
Vreau sa deschid o firma prin care sa cumpar bunuri electronice si elctrocasnice, in special laptop-uri de la persoane fizice, pe care ulterior sa le vand cu garantie sau prin dezmembrare. Prin ce mod este posibil acest lucru si care e legislatia in vigoare? Am auzit ca e posibil printr-un borderou de achizitie...

Regards,
Ultima modificare: Joi, 8 Ianuarie 2015
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: jade_0923 , utilizator 20:47, 7 Ianuarie 2013
Buna seara,

Eu v-as recomanda consignatia. Intr-adevar, achizitia de la pers fizica se face pe baza de borderou de achizitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum cumpar de la persoane fizice? csongrasz csongrasz Buna ziua! Am deschis un service gsm si as vrea sa stiu care este forma legala a cumpararii telefoanelor gsm de la persoane fizice? Daca cumpar de la o ... (vezi toată discuția)
Factura la achizitionarea de produse pentru comercializare SandroXz SandroXz Buna ziua! Pot achizitiona produse cu factura emisa pe persoana fizica, pe care mai apoi sa le vand prin firma(SRL)? Daca da, cum pot face ... (vezi toată discuția)
Contract de consignatie gsm mirelhome mirelhome buna ziua am si e o intrebare am un sercice gsm in cadrul caruia am si consignatie cum as putea sa vand si eu telefoane dar nu in regim de consignatie ca ... (vezi toată discuția)