avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de mediu 2013
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de mediu 2013

pentru o masina audi A4, vanduta cu factura in data de 27.12.2012, la care s-a efectuat autentificarea RAR tot in data de 27.12.2012 se mai plateste taxa de mediu daca nu s-a facut trecerea pe numele noului proprietar in 2012?
Cel mai recent răspuns: DutzuV , utilizator 19:08, 7 Ianuarie 2013
Daca a fost platita taxa pentru ea atunci cand a fost bagata in tara nu o sa mai platiti taxa atunci cand o inmatriculati pe numele dvs. Dar pentru aceasta va trebuie o dovada ca taxa a fost platita si nu a fost recuperata. Aceasta se va atasa la dosarul pe care il depuneti la politie cand doriti sa o inscrieti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificare rar Remus47 Remus47 La finalizarea contractului de leasing , pentru inmatricularea autoturismului pe numele noului proprietar ( vechiul utilizator) trebuie mers la RAR pentru ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)
Legi noi = probleme noi timbrul de mediu LGLro LGLro Buna seara, [b]Poveste mea[/b]: Am cumpărat in aprilie 2012 un autovehicul înmatriculat în Brăila (eu sunt din București) , am încheiat un ... (vezi toată discuția)