avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj , incetare CIM din motive ce nu tin de persoana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj , incetare CIM din motive ce nu tin de persoana angajatului.

daca am fost trimis in somaj din cadrul unei companii preivate administratorul firmei respective poate angaja pe acelacasi post o alta persoana? si la cit timp dupa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 7 Ianuarie 2013
Da, poate angaja o alta persoana ... insa este de preferat ca angajarea pe acelasi post ar trebui sa se faca dupa expirarea termenului de 45 de zile pentru contestarea deciziei de concediere , altfel concedierea poate fi considerata fictiva si anulata de catre instanta de judecata...
Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare noua dupa conedierea unui salariat isobelbella isobelbella in cat timp se poate face o angajare pe acelasi post dupa intrarea in somaj a unui angajat? (vezi toată discuția)
Concediere individuala prin desfintarea postului ancristida ancristida Buna ziua, daca ma puteti ajuta, am o nelamurire. Ulterior concedierii unei persoane prin desfiintarea postului (din motive ce nu tin de persoana ... (vezi toată discuția)
Concediere ana1981 ana1981 daca se desfinteaza locul meu de munca in ianuarie este normal sa se faca angajari in decembrie pe acelasi post? (vezi toată discuția)