ela david 
	    	Utilizator

ela david 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

.....
Insa, Curtea de justitie, la art. 7 din Directiva 2003/88/CE a statuat ca salariatul nu-si pierde dreptul la concediu de odihna in cazul in care chiar tot anul calendaristic s-a aflat in concediu medical. In plus, si Inspectoratele teritoriale de munca au aderat la aceeasi idee cu privire la aceasta situatie , intrucat legislatia din Romania nu poate interzice efectuarea concediului anual platit la revenirea salariatului din concediul medical.
 ela david 
	    	Utilizator

ela david 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 zina_curcubeu	                   

Va rog sa imi spuneti daca, concediul medical afecteaza (diminueaza) perioada concediului de odihna. In cazul meu, pentru 10 zile de concediu medical, ... (vezi toată discuția)
	                    zina_curcubeu	                   

Va rog sa imi spuneti daca, concediul medical afecteaza (diminueaza) perioada concediului de odihna. In cazul meu, pentru 10 zile de concediu medical, ... (vezi toată discuția)

tranfadir51	                   

Am aflat de curând că nr. de zile de concediu de boală dintr-un an se adună şi se scad din perioada lucrată dintr-un an calendaristic şi în ... (vezi toată discuția)
	                    tranfadir51	                   

Am aflat de curând că nr. de zile de concediu de boală dintr-un an se adună şi se scad din perioada lucrată dintr-un an calendaristic şi în ... (vezi toată discuția)

daniela-claudia	                   

Unui salariat care a avut concediu medical i se vor diminua zilele de concediu de odihna in functie de numarul de zile de concediu medical? (vezi toată discuția)
	                    daniela-claudia	                   

Unui salariat care a avut concediu medical i se vor diminua zilele de concediu de odihna in functie de numarul de zile de concediu medical? (vezi toată discuția)