avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pot avea si PFA si intreprindere individuala ?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pot avea si PFA si intreprindere individuala ?

Am dechis in 2007 la Registrul Comertului Bacau un PFA pe care nu am avut nici o activitate, nici o declaratie de venit anuala, absolut nimic.
In 2009 am deschis la Registrul Comertului Brasov o Intreprindere Individuala pe care am declarat tot ce trebuie si am platit toate contributiile aferente.
Este posibil sa fie activ PFA? Intreb acest lucru deoarece am primit de la CAS Bacau ca am de platit pe perioada 2007-2011 desi din 2009 platesc la CAS Brasov
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 20:57, 7 Ianuarie 2013
Teoretic PFA-ul, daca nu ati depus documentatia pentru continuarea activitatii s-a radiat din oficiu de catre registrul comertului cel tarziu in 2010. Exista posibilitatea ca in anul 2009 cand v-ati infiinta II sa fi schimbat forma juridica a PFA-ului. Cautati pe recom on-line dupa numarul de inregistrare al PFA-ului sa vedeti in ce stadiu se afla, sau daca nu va descurcati faceti o vizita la registru comertului sa va informati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa imi fac o firma micuta cu profil de vanzare telefoane dany_mihai dany_mihai buna seara,ma numesc Mihai,si as dori sa imi deschid o mica firma cu profil de vanzare telefoane. acum am mai multe intrebari,tinand cont ca sunt la inceput si ... (vezi toată discuția)
Vreau sa inchid o firma trompetzik trompetzik Ma poate ajuta cineva sa inchid o firma si sa aflu in ce stadiu este si cam ce datorii are pe la stat? Contra cost. Va multumesc trompetzik@yahoo.com (vezi toată discuția)
Desfiintare af CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Spuneti-mi si mie va rog ce demersuri trebuiesc facute pentru desfiintarea unui AF?? Pe ce site gasesc disponibila informatia privitoare la documentatia ce ... (vezi toată discuția)