avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... firma cesionata -cum intru in somaj dupa concediu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

firma cesionata -cum intru in somaj dupa concediu de crestere copil?

Buna ziua,
Ma aflu in concediu de crestere copil (pana in iunie 2013),iar firma la care lucram s-a cesionat din primavara lui 2012. Am dreptul la somaj dupa ce voi termina concediul?Ce demersuri trebuie sa fac? Care sunt actele care trebuiesc depuse?De mentionat este faptul ca fostul meu patron invoca scuza ca nu poate da de noii administratori ai firmei(el are acum o alta firma). Mie mi se pare ceva putred la mijloc.Cum sa procedez?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:19, 8 Ianuarie 2013
Cesionarea unei societati nu este motiv de incetare a raportului de munca ..pentru a beneficia de somaj va trebui sa va inceteze c.i.m. din motive neimputabile dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? manowar1979 manowar1979 Buna ziua! Am nevoie de o informatie de la dvs deoarece agentia judeteana de care apartin, adica Targu Neamt, nu m-a lamurit...pana pe data de 22 decembrie ... (vezi toată discuția)
Somaj Rocsanaa1 Rocsanaa1 Buna seara! Ma aflu in cic iar pe 10.12.2017 se termina cei 2 ani de concediu!contractul de munca a expirat in iulie ,as vrea sa stiu daca pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc C.Geta C.Geta buna seara am cateva nelamuriri si va cer ajutorul! m-am angajat in 1 septembrie 2012 la o sc in 24 septembrie 2013 am nascut intrucat tatal renunta la ... (vezi toată discuția)