Ma confrunt cu urmatoarea situatie: doresc inchirerea unui apartament unei persoane juridice pentru care este nevoie de acordul acociatiei de proprietari din locatia respectiva. La cererea initiala am primit un raspuns negativ in partea consilului de administratie. Ulterior, la sugestia administratorului, am obtinut acordul a mai mult de jumatate dintre locatari. In aceste conditii doamna presedinte a refuzat sa dea acordul si si-a dat demisia din functie, pastrand cu ea stampilele asociatiei. Intre timp asociatia nu are nici un presedinte, si nu exista o presoana ce poate lua o hotarare. Este legal ca doamna presedinte sa mai pastreze stamplilele si actele asociatiei dupa ce si-a dat demisia? Este legal sa-mi refuze acordul atata timp cat eu am aprobarea a mai mult de jumatate dintre locatari? Mentionez ca in blocul respectiva mai functioneaza cel putin o firma. Va multumesc,
Daca aceasta presedinta si-a dat demisia intr-o sedinta sau adunare generala ea este acum un simplu locatar,daca nu cumva si-a pastrat un loc in comitetul asociatiei.Stampilele si toate actele trebuia sa le predea in momentul renuntarii din functie.In momentul de fata ea comite un abuz care se pedepseste prin lege.Luati atitudine si faceti o reclamatie.Si mai e ceva,acest magazin la ce etaj va fii/
Magazinul va fi la parter cu access din strada, nu prin holul blocului.
am fost la primarie la Biroul de relatii cu asociatiile de proprietari si dansi nu pot face nimic. M-au sfatuit sa documentez tot ce sa intampla si sa o dau in judecata.