avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general FIRMA EXPORT
Discuție deschisă în Contabilitate în general

FIRMA EXPORT

[EDITAT - incalca pct. 1.2 din Regulament]

Va rog ca pe viitor sa nu mai folositi scrierea cu majuscule. Ne cam dor ochii ;). Multumesc.
Moderator,
Gabriela Ionescu

Un SRL doreste sa faca export de animale vii in Italia. Intrebarea este ce fel de acte are nevoie, in afara inregistrarii in Registrul Operatorilor Intracomunitari?
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Import ulei de masline GabiCorb GabiCorb bUNA SEARA SI MA SCUZA-TI DE DERANJ . SUNT IN SPANIA IN [EDITAT] SI AM NISTE SURSE DE UNDE POT CUMPARA ULEI DE MASLINE EXTRA VIRGIN (CURAT) PUR PUR LA UN PRET ... (vezi toată discuția)
Greseala in statul de plata GEORGIANASB GEORGIANASB URGENT!IN LUNA IANUARIE AM AVUT UN ANGAJAT CARE S-A PENSIONAT SI I SE CUVENEAU 2 SALARII DE BAZA. I S-A FACUT STAT DE PLATA SEPARAT CU SUMA RESPECTIVA IN CARE ... (vezi toată discuția)
Ferma zootehnica marius017 marius017 Am si eu o intrebare si daca stie cineva raspunsul va rog sa-mi raspunde-ti!!! CONTABIL FERMA ZOOTEHNICA ESTE UNA SI ACEEASI CU ECONOMIST FERMA ZOOTEHNICA??? ... (vezi toată discuția)