avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ferma zootehnica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ferma zootehnica

Am si eu o intrebare si daca stie cineva raspunsul va rog sa-mi raspunde-ti!!! CONTABIL FERMA ZOOTEHNICA ESTE UNA SI ACEEASI CU ECONOMIST FERMA ZOOTEHNICA??? astep raspunsul dvs. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:33, 13 Mai 2012
Nu.
Consultati Ordinul comun nr.1832/856/2011 privind aprobarea Clasificarii ocupatiilor din Romania:
[ link extern ] /

:offtopic:Interventie moderator:
Va rog sa nu mai folositi scrierea cu majuscule, se incalca prin aceasta pct. 1.2 din Regulamentul forumului.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala in statul de plata GEORGIANASB GEORGIANASB URGENT!IN LUNA IANUARIE AM AVUT UN ANGAJAT CARE S-A PENSIONAT SI I SE CUVENEAU 2 SALARII DE BAZA. I S-A FACUT STAT DE PLATA SEPARAT CU SUMA RESPECTIVA IN CARE ... (vezi toată discuția)
Noile coduri cor simona_iunie simona_iunie Buna seara. Stie cineva daca exista un termen pana la care se transmit in revisal noile coduri COR? Multumesc. (vezi toată discuția)
Firma export nukarela nukarela [EDITAT - incalca pct. 1.2 din Regulament] Va rog ca pe viitor sa nu mai folositi scrierea cu majuscule. Ne cam dor ochii ;). Multumesc. Moderator, Gabriela ... (vezi toată discuția)