avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inscriere auto in 2013
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inscriere auto in 2013

Am inteles ca cei ce se ocupa cu inscrierea autoturismelor in 2013 nu mai primesc actele necesare inscrierii decat daca se da in scris o notificare cum ca renunt la dreptul meu de a actiona statul in judecata sau pe cei competenti. Vreau sa stiu daca este normal sau legal sa se ceara acest lucru??? Am de gand sa aduc o masina din Germania si sa o inscriu fara plata taxelor, mentionez ca am cunostinta de procedura juridica valabila pana la finele anului 2012 si sunt curios sa aflu daca mai este valabila si in anul 2013 respectiv in cazul "timbrului de mediu". Astept cu nerabdare raspunsurile dvs de preferinta a celora care s-au lovit de aceasta problema arzatoare nu numai pentru mine cred.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto Mihalcea ion Mihalcea ion Am un autoturism cumparat din alta tara cu 500 euro,cu an fabricatie 1998,motor diesel 1,9ccm,a intrat in tara in septembrie 2012,la 1 ianuarie 2013 am luat ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu pentru un autoturism cumparat in 2012 pasatmadalina pasatmadalina Buna ziua. In Decembrie 2012 am cumparat un autoturism Daewoo Matiz fabricat in anul 2003, dar fiind in perioada Sarbatorilor de iarna nu am reusit sa ajung ... (vezi toată discuția)
Imatriculare auto bulgaria maanu maanu Buna ziua am un autoturism care a fost adus din bulgaria anu trecut si tot anu trecut a fost facut demersul de judecata pentru recuperarea taxei auto. a fost ... (vezi toată discuția)