avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Unde se depun reclamatii privind un lichidator juridic
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Unde se depun reclamatii privind un lichidator juridic

Buna ziua,

As vrea sa stiu unde si ce trebuie sa fac pt. a reclama un lichidator juridic, in persoana unor Cabinete Asociate de Practicieni in Insolventa ? Acest cabinet, in calitatea sa de lichidator juridic al unei firme la care am lucrat pana in Aug 2011 si care se afla in procedura de faliment, refuza sa-mi elibereze anumite acte in numele fostului meu angajator. Acte pe care nu le-am primit cand trebuia si de care nu am stiut, dar ma lovesc de ele la depunerea dosarului la ANOFM. Avocatii sunt din Pitesti, dar dosarul este pe rol la Tribunalul Bucuresti, Sectia a VII a Civila; firma in faliment a avut sediul social si si-a desfasurat activitatea in Bucuresti. Deci unde sa-i reclam ca nu-si indeplinesc atributiile de administrator juridic ?
Mai ales ca dureaza de aproape 5 luni.
Multumesc
nu cum sa renunt dar se fac in curand doi ani de cand am facut actiunea pe art.22 din legea falimentului.
Desi au trecut atatea luni, ma aflu in aceeasi situatie. Exista vreo sansa sa gasesc un avocat sa preia pro-bono acest caz ? Mentionez ca sunt hipoacuzic (cu deficienta de auz), fara serviciu de 9 luni, fara niciun fel de venit (pe 5.06, voi avea de la Adm Financiara adeverinta ca nu am venit ). As vrea sa reclam si sa dau in judecata acest lichidator juridic, care din 9.10.2012 nu mi-a dat actele de care aveam nevoie sa depun dosarul la ANOFM, pt indemnizatia de somaj. In consecinta am pierdut aceste luni din cauza tergiversarii lor. Va rog sa-mi iertati indrazneala, dar sunt disperat. Nu mai stiu ce sa fac si unde sa ma indrept.
ci-cristi a scris:

Exista vreo sansa sa gasesc un avocat sa preia pro-bono acest caz ? Mentionez ca sunt hipoacuzic (cu deficienta de auz), fara serviciu de 9 luni, fara niciun fel de venit


Inteleg ca nu am nicio sansa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare acte necesare angajatului cand angajatorul este in insolventa/lichidare judiciara/faliment ? ci-cristi ci-cristi Buna ziua. In 13 iulie 2011, angajatorul meu mi-a dat un preaviz de 20 de zile pe motiv ca firma intra in procedura de insolventa. La implinirea celor 20 de ... (vezi toată discuția)
Cerere debitor ContSters56278 ContSters56278 pot intra in procedura de faliment la cererea mea ca debitor daca am depasit termenul acela de 30 de zile ? adica am facturi neachitate mai vechi de 2 luni. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de ... anttony anttony Buna ziua, Tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de adeverinte de vechime de la mai multe societati la care a lucrat in trecut (intre anii ... (vezi toată discuția)