avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare societate

Buna ziua,am o societate in insolvabilitate la care sunt asociat unic,mai am dreptul sa infiintez una?
Cel mai recent răspuns: studnet , utilizator 17:13, 8 Ianuarie 2013
Nu puteti fi in acelasi timp asociat unic la mai multe societati comerciale cu raspundere limitata.
Conform legislatiei in vigoare nu puteti fi asociat unic la mai multe firme. Solutia ar fi sa cautati un asociat pentru a putea infiinta o noua firma.

Mult succes.
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2013
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere filiala/reprezentanta a unei sc straine in romania cristinadonadin cristinadonadin Buna ziua, Un cetatean strain(Francez) ,asociat unic a unui SRL in Franta,poate infiinta in Romania,tot ca asociat unic o SC? Deschiderea unei ... (vezi toată discuția)
Actionar la o societate comercialã gicu73 gicu73 Un prieten doreşte să-şi înfiinţeze un S.C. astfel că a venit la mine şi mi-a spus dacă vreau să mă asociez cu el în firmă cu un procent ... (vezi toată discuția)
Calificare obligatorie sau optionala? adnana_gold adnana_gold Buna ziua, va rog sa-mi spuneti(ptr.ca parerile sunt impartite) daca pentru a deschide un salon de remodelare corporala(unde urmeaza sa si practic ceea ce ... (vezi toată discuția)