avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Export auto Coreea de Sud
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Export auto Coreea de Sud

Buna ziua,

Ma intereseaza care este procedura pentru a face export auto in Coreea de Sud?
Ce acte trebuiesc?
Cum se recupereaza TVA-ul si in cat timp?
Ce acte sunt necesare pentru efectuarea transportului din Romania in Coreea de Sud?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 18:07, 8 Ianuarie 2013
Ce tva ? Exportul e scutit de Tva
Acte: Vorbiti cu un comisionar vamal. El va ajuta si cu transportul. Trebuie sa intocmiti DVE.
Nu va recomand sa va apucati de exporturi fara un comisionar vamal.. E bataie mare de cap !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie uk livrare mexic ioana_cojan ioana_cojan buna ziua, am urmatoarea situatie. firma din Romania, cu cod valid de TVA, achizitoneaza bunuri de la o firma din UK (cu cod valid de TVA) dar dispune ... (vezi toată discuția)
Cum se factureaza la export tara non-ue albania? Herodot84 Herodot84 Buna ziua! Ma intereseaza foarte mult cum se factureaza la export in Albania. Din ce am inteles daca organizez eu transportul catre clientul din Albania ... (vezi toată discuția)
Prestare serviciu i.mircea i.mircea Daca o firma presteaza urmatoarele servicii: intocmire decl vamala de export, asistenta vamala export, intocmire CMR export si alte doc necesare exportului; ... (vezi toată discuția)