avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... penalizari-notarea lor pe factura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

penalizari-notarea lor pe factura

Buna ziua,

Nu stiu cum trebuie sa modific o factura, emisa de ceva timp.
Am de suportat anumite penalizari, o suma clara, dar nu stiu cum sa scriu pe acea factura, aceasta penalizare. Pur si simplu sub serviciile prestate, sa adaug "penalizari"-suma si sa o scad din totalul initial?

Mi-e teama ca nu e chiar asa de simplu.

Va multumesc. Astept cu interes un raspuns.
Cel mai recent răspuns: albalbalb , utilizator 21:26, 20 Februarie 2013
Va multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva prestari servicii iulie 2010 raduallan raduallan Este vorba despre un contract pentru efectuarea unei lucrari intr-un apartament. Contractul a fost incheiat in data de 25 iunie 2010, data la care a fost ... (vezi toată discuția)
Factura servicii dana_gorj dana_gorj in 2008 a fost refuzat la plata un servicu desi fusese efectiv prestat si a fost refacturat in 2010 ,este corecta refacturarea si plata serviciului ? (vezi toată discuția)
Tva 24% sau 19% lylyna lylyna In cadrul unui contract de novatie, adica, lucrarea de constructii-montaj este trecuta de la un beneficiar la un alt beneficiar, facturarea initiala facandu-se ... (vezi toată discuția)