avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ce se intampla cu contractele in curs in caz de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ce se intampla cu contractele in curs in caz de desfiintare a societatii?

Buna ziua,

As dori sa stiu ce se intampla cu contractele in curs de derulare cu un SRL, in cazul in care asociatii doresc desfiintarea societatii la Registrul Comertului? Spre ex., in situatia in care societatea are incheiat un contract de telefonie sau de inchiriere, iar aceasta din urma este desfiintata de catre asociati.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:20, 8 Ianuarie 2013
Contractul inceteaza. Daca una dintre parti nu mai exista, inceteaza toate rapoartele contractuale pe care aceasta le-a incheiat anterior.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat Lungu Vasile Lungu Vasile Un SRL (la infiintare) a facut un contract de comodat cu o persoana fizica pentru sediu social intr-un imobil proprietatea persoanei fizice. SRL -ul nu a avut ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata- dilema sediu? kasha kasha Intrebare: O firma cu activitatea suspendata la registrul comertului din iulie 2009, are ca sediu social un apartament inchiriat. Ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu pentru firma in curs de infiintare roxyalexandru roxyalexandru Buna seara! Cum trebuie sa fac contractul de inchiriere pentru o firma pentru care doresc sa o infiintez, rezerv denumirea firmei si inchiriez cu numele ... (vezi toată discuția)