avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar civil judecat in 1977 la Turda, facut recurs in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar civil judecat in 1977 la Turda, facut recurs in acelasi an la Cluj, unde pot gasi dosarul judecat la Turda ???

Caut un dosar judecat la Turda in 1977, a fost deschis recurs la Cluj, in acelasi an. Unde pot sa gasesc dosarul, si daca mai exista. Va rog daca poate cineva sa ma ajute, cum pot face o copie .Mentionez ca tatal meu este implicat in acel proces civil. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: dariad , utilizator 15:51, 20 Februarie 2013
Dosarul il gasiti in arhiva Judecatoriei Turda , unde s-a judecat fondul.Pt a putea face o copie ,trebuie ca tatal dvs sa faca o cerere la presedintele instantei in acest sens, cerere care se depune la registratura judecatoriei.Dupa aprobrea cererii, functionarul de la arhiva se va ocupa sa va faca copia solicitata.
Multumesc pentru raspuns, dar avem acum succesiune pentru tata, deoarece a decedat si avocata a spus ca nu mai exista dosarul, este dus la topit, este posibil asa ceva?
Da, este posibil, la judecatorie gasiti doar sentinta... Nu stiu la Arhivle judetene sau nationale daca se tin acte de acest gen...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. va rog sa ma indrumatii in urmatoarea problema. doresc ... ciprian2023 ciprian2023 Buna seara. Va rog sa ma indrumatii in urmatoarea problema. Doresc sa scot o copie lagalizata de la arhiva judecatoriei Cluj-Napoca, o voi face prin posta ... (vezi toată discuția)
Definitivare sentinta divort pompiliairina pompiliairina Ce trebuie sa fac pentru a definitiva o sentinta de divort. Fac mentiunea ca au trecut cele 30 zile de la comunicare, iar cealalta parte implicata nu a depus ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)