avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA cum pot sa scot un teren cu o constructie de pe firma?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

cum pot sa scot un teren cu o constructie de pe firma?

Am o firma fara activitate si am adus ca aport in firma un teren cu o casa. Acum vreau sa scot terenul si casa de pe firma pe persoana fizica cum pot face acest lucru fara sa platesc TVA si impozit pe profit? Cand am adus terenul si casa nu am emis factura nu am incasat TVA, casa este de peste 50ani. Pot legal sa scot casa si terenul fara tva si impozit pe profit? Cum?
Va multumesc, astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: Iuliana lUMINITA Mandrescu , Consilier juridic 18:30, 8 Ianuarie 2013
Lamuriti-ne ce fel de aport este.Aport la capitalul social ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune cote - cedentul primeste, in schimbul sumei cu care a creditat, un imobil ELLABV ELLABV - unic asociat, cedeaza partile sociale. Suemel cu care a creditat societatea ii sunt returnate dar i se da un imobil. Ce implica acest fapt: a) la cesiune si ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut de la srl addrianno addrianno Buna ziua, Am si eu o intrebare.In urma cu 3 ani am imprumutat firma mea cu aprox 35000 eur.In toti acesti ani am amortizat din suma aprox 14000 de eur deci ... (vezi toată discuția)
Tratament fiscal Nastasia64 Nastasia64 Am rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea situatie; - acem o societate cu activitate zero, nu a emis nici o factura de la infiintare; -a cumparat un ... (vezi toată discuția)